tisdag 5 augusti 2008

regn och ettlivutanbil

det är lite lustigt hur rätt ettlivutanbil.wordpress.com kan ha om så mycket. Jag känner igen mig i det mesta - allt från att ha en ford focus (som den familjen förvisso har sålt) till att bo i radhus utanför en storstad och att ha problem med att hålla nere farten och inse att alla cykelturer inte är ett träningspass.
och nu slår han huvudet på spiken igen när han anser det vara trevligt att cykla i regn.
jag vet inte riktigt varför jag själv tycker det, men så länge jag har regnkläder på mig så är det verkligen mysigt. Just gårdagens regnoväder var trevligt och mysigt, bortsett från att mina fötter blev totalt jätteblöta - så pass att varken strumpor eller skor hann torka tills jag skulle hem från jobbet på eftermiddagen. Dock inhandlades ett par skoöverdrag på lunchen, vilket var ruskigt trevligt - de oundvikliga vattenpölarna märktes inte av alls i någon form av väta.
Jag undrar väl lite hur mycket jag kommer använda dem, men å andra sidan så är jag rätt säker på att när jag väl kommer använda dem så är de väl värda det. Inte minst så laddar jag lite inför hösten då jag byter jobb och därmed mer eller mindre dubblerar sträckan till jobbet.

och ja, jag undrar också lite hur jag kommer känna inför det hela i sisådär november-december-januari-februari.

Inga kommentarer: