söndag 19 oktober 2008

hösten

igårkväll tänkte jag att
imorgon ska jag cykla med hisingens ck
men jag fick inte tag på någon att cykla tandem med, och sedan blev det sent och jag var trött så jag orkade inte ställa klockan och gå upp i tid (och cykla själv)
I morse när jag vaknade var det fin höstdag och jag ångrade lite att jag inte hade gått upp i tid för att cykla. Men, efter en lugn, trevlig frukost så bestämdes det att vi skulle försöka få till lite utomshusklättring istället - andra gången någonsin för min del. Magnus hann inte, men han erbjöd sig att låna ut sina grejer - någonting vi bara inte kunde säga nej till.

Så med Magnus göteborgsförare i handen gav vi oss iväg till partille i hopp om att inte gå vilse.


Det var alldeles höstigt och jag blev påmind om varför jag är svag för lövskogar.


och här klättrade vi

Jag har lite svårt att se fram emot sommaren. Det är så här det ska vara - tiogradigt i luften, sol, frisk luft och gula löv vart jag än vänder mig. Jag har inte ens kommit så pass långt i min klättringskarriär att jag vet hur det är att klättra någon annan årstid än höst, men just nu har jag svårt att tänka mig att någonting annat kan slå det här. Möjligtvis våren - men sommar? jag vet inte.

Inga kommentarer: