onsdag 16 juli 2008

ännu mer tandem

ja, det blir ytterligare ett tandeminlägg
lustigt, det känns som att det är det enda jag gör.

iaf så var jag och i ute på en testrunda. rideofhope.se närmar sig och tanken är att jag och i ska ta oss från göteborg till skövde på måndagen, förhoppningsvis(?) dagen efter att jag och j har cyklat halmstad - göteborg. I skövde ska vi antagligen sova, och sedan cyklar vi antagligen hem igen dagen efter, själva.

testrundan gick bra och vi tog oss bortom jonsered, stod och gömde oss under ett träd tills regnet slutade falla, och cyklade sedan tillbaka. I Partille mötte vi ett gäng cyklister som såg ut att vara på väg ut på träningsrunda, varav en hade en hisingens ck-tröja, några jag har funderat på att hänga med någon dag. Dessutom hälsade en lite snyggt på oss, som om vi vore Cyklister, vilket skapade en liten identitetsboost så att vi nästan kände oss som ett par Cyklister ett tag. Iaf så valde jag och i att följa efter. tvärbromsning, en inte alltför smidig vändning och så var vi ute på bilvägen i full fart att försöka hinna ikapp dem. Dessvärre drabbades vi av ett antal rödljus som gjorde att de kom längre och längre iväg, men till slut kom vi ikapp dem och vi möttes av glada miner när vi frågade om vad de gjorde och att vi var lite sugna på att hänga med någon gång. Vi får se, i verkade lite sugen att börja cykla På Riktigt, även om det inte riktigt känns som att vi är i kondition att hänga med i deras tempo ännu.

Oavsett så har jag lite fått upp hoppet om att vi faktiskt ska klara av ride of hope, och att jag kommer klara av alla tre dagarna. På fyra dagar har jag cyklat knappt 15mil på tandem (plus lite på vanlig cykel) och det känns inte jättejobbigt. Å andra sidan är det skillnad på 15mil på fyra dagar och 45mil på tre dagar. och nu precis när jag skrev 45mil på tre dagar så kändes det plötsligt Väldigt Långt.

Inga kommentarer: